Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.02.2017 15:28 - Търсете себе си там, където усещате полет и еуфория
Автор: gidfox Категория: Забавление   
Прочетен: 460 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 22.02.2017 22:42


            Днес много хора разбират, че прераждането е важно не само от позицията на преминаването на уроци и трупането на опит. Прераждането има цел, т.е. някаква точка ,от която душата в тялото на човек започва да разкрива своя потенциал, предназначен именно за даденото прераждане. Този потенциал впоследствие нараства и е възможно да се разкрие в по-голяма степен, отколкото е било планирано за този човек.
          Мисията има огромно значение за определена група хора. Целта на мисията е преобразуване изоснови на мирогледа на група хора. Мисията на Христос е включвала излизане на духовно равнище и пълно изменение на целите на съществуването. Не в името на удовлетворяване потребностите на физическото тяло, а в името на търсенето на своята огнена душа. търсенето на докосване до високите енергии. И тази мисия покрива цялата история на човечеството. И досега има стози смисъл.
       Що се отнася до отделния човек, който усеща вътре в себе си някакво желание или се стреми да разкрие своето предназначение , естествено той се стреми да опознае самия себе си, да познае целтана предназначението си, или дори да разбере има ли някаква мисия в онова разбиране, за кото говорихме по-рано.
      Много е важно, че имате такъв стремеж. Този стремеж ще ви води или ще ви държи постоянно в търсенето, ще ви води по пътя на повишаване на вашите вибрации, повишаване възприемането на света такъв какъвто е. И по този начин ще окажете почит на ерархическите духовни същества, почит към Създателя и на всички ситеми, които помагат на човечеството да се развива.
     В разбирането на човека мисия звучи достатъчно глобано.
Но това разбиране на термина може малко да се промени и разшири неговото възприемане.
    Мисията може да е направлението в което вие отивате. И това направление, този път, този поток, тази стълба по която се издигате, това всичко включва в себе си взаимодействието с хората. И в течение на това взаимодействие, повишавайки своите вибрации, вие влиете на мирогледа на тези, с които си взаимодействате. Това може да се нарече мисия. Това е, което вие желаете, или това, което вие търсите.
   Всеки човек влияе на пространството, Най- главното е да се проследи целта на тези постъпки. Целта, която е лично ваша, и е целта, която влиее на другите. Тук има по-дълбок и философски смисъл .
Вие може да проследите постъпките си, някоя повтарящ се енергия. И ако проследите това, ще разберете къде е скрита целта, кой е ефекта, който влияе на вас и на други хора. И тук ще разберете защо извършвате тези постъпки. Това е другото разбиране за себе си.  Друг подход към знанието за своето предназначение.
    Може да търсите някаква дълбочина, но съвършенно в неправилната посока. В неправилно взаимодействие с пространството. Може да търсите себе си не там, където вие действително усещате себе си в устрем, усещате себе си в еуфория.
    Най-важното е, че с търсенето на мисия не трябва да се занимавате.
   Започнете с разглеждане историята на своите посъпки. Влезте в усещането, което сте имали. Влезте във връзка с енергията на ситуацията и започнете да проследявате определените усещания, които са възникнали на ниво интуиция. Най-важно е да разкриете какво е подсказвала интуицията ви през това взаимодействие в някаква постъпка, в някакъв процес, това което ви дава съзнанието посредством интуицията. Това е знак, че може да започнете  да разкривате последователно, в процеса на вашия анализ и ще стигнете до извода, че има някаква причина поради която вие действате точно така. Тук стигаме до разбиране на причината. Причината може да е смисъла на взаимодействията. Защо вашето поведение е било точно такова? Възможно е вие да влияете на другите така, че да ги обучавате в това взаимодействие. Възможно е вие да се обучавате. Възможно е вие на минавате на ново ниво. Във всяко взаимодействие между хора от тясно обединено направление на процеси има сакрален смисъл, на който трябва да обърнете внимание. По такъв начин ще видите и  ще почувствате, какво се явява оня смисъл, който не е на повърхността, а е в дълбочина. Навлизането дори в такива процеси, които са банални, ежедневни всичко става неслучайно. Вашето влияние върху процесите, влиянието на процесите върху вас трябва да бъдат видими, по някакъв начин да се случат. Вие сте избрали този път, и вие сте тук. 
   А какво ще е по-нататък? Вие разбирате , че вървите, че се движите. Накъде се движите? Каква е висшата мисия? Каква е целта на това движение? Защо вашето поведение е именно такова? Започнете да навлизате в дълбочина, в анализ на всяка ваша крачка. Тогава започнете да си спомняте кога и защо правите нещата точно така, а не по друг начин. А следващия път сравнете колко сте променили своето поведение в същата ситуация. И какво ще каже за това вашата вътрешна интуиция: трябва ли това да бъде променено или не. Като наниз, крачка след крачка, стъпало след стъпало вие ще разкривате смисъла на завъртанията на главата си, положението на ръцете, на стъпките си, на своите погледи, като на забавен каданс.
    Този анализ ще ви разкрие сиянието на вашата душа, ще ви разкрие смисъла на пребиваването ви на тази земя. Може да ви разкрие вашата мисия. Работата е там, че освен вас, това няма да ви го каже никой друг. Има висши разуми, които се опитват и се стараят да помагат на представителите на цивилизацията. Но има определени ограничения на тази помощ. И самата дълбочина ще почувстват  само участниците в тази игра, а именно вие самите. Определяйте се с това, което чувствате, с това, което желаете в процеса на взаимодействието на хора с хора, извън хората.
   И тогава, когато наблюдавате и ситуациите, които стават в пространството, вие ще започнете да строите мозайката на своята личностна система. Вие ще стигнете до истината и до разбирането на своята същност, вашата мисия ще стане ясна като бял ден.

Источник:https://sfera2012.wordpress.com/



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gidfox
Категория: Забавление
Прочетен: 30773
Постинги: 18
Коментари: 1
Гласове: 8
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031