Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.03.2017 10:18 - ТРАНСФОРМАЦИЯ ЕНЕРИЯТА НА ОСЪЖДАНЕ
Автор: gidfox Категория: Забавление   
Прочетен: 704 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 04.04.2017 16:03


       Най-опасния и същевремено най-разпространен начин за създаване на дисонансни енергии е навика да осъждаме себе си или другите. Ние правим това обикновено несъзнателно и автоматично, дори не си даваме сметка за това.
       А всъщност енергията на осъждане и неприемане е много разрушителна. В същността си тя е противоположна на любовта. Осъждайки себе си или другите, вие проектирате енергиите, които са в разрез със самата природа на света, на вселената, в разрез с природата на човека. Не е учудващо тогава, че си създавате толкова много неприятности.
    Много е важно да започнете да забелязвате къде, кога  и как осъждате себе си или другите. Ако си мислите, че всъщност никого не осъждате, поставете си за цел да се следите какво казвате и мислите поне в продължение на час-два. Ако сте честни със себе си, то ще забележите, че някои ваши мисли и думи носят оттенъка на осъждането. Просто преди не сте му отдавали значение. Точно с това са коварни енергиите на осъждането, че често са маскирани, не е лесно да ги разпознаеш.
      Вие просто мъничко сте недоволни от себе си или другите, нещо ви се струва неправилно, от нещо сте се разстроили. Това е напълно нормално и естествено, но в същност зад всичко това е прикрита енергия на осъждането. Привличайки я в своя живот, вие неминуемо прекъсвате достъпа си до нещо хубаво, неминуемо разрушавате онова хубаво, което имате или може да дойде при вас. Но да се обвинявате за това не бива.
       Абсолютно всички хора не веднъж попадат в капанана осъжданията. Ето защо е много важно всеки ден, най-добре вечер, да анализирате кога, как и къде сте станали источник на енергията на осъждане, или сте приели върху себе си такава енергия. Трябва веднага да ги разреждате, за да не  успеят да ви нанесат вреда. 
     Всяка енергия е действаща сила. Щом веднъж сте я приели в своя живот, тя ще действа. Ако енергията има разрушителна окраска, следователно тя ще разруши нещо. Ето защо е важно навреме да я забележите и без отлагане да я трансформирате.  Ако изпълнявате следващото упражнение поне 5-10 минути, то ще можете да предотвратите вредата, която може да ви нанесе дисонансната енергия.
      Упражнение:
Останете сами, ако искате затворете очи. Насочете вниманието си вътре в себе си. Представете си, че се намирате непросто във вашето вътрешно пространство, а в друго измерение, в областта, където срещате вашата  божествена част. Съединете се със своя божествен център. След това сформирайте намерение да намерите и трансформирате дисонансните енергии, въздейсващи върху вас. Спомнете си дали това са чужди осъждания по ваш адрес, които са оставили във вас неприятно усещане и емоции. Спомнете си също вие осъждали ли сте някого. А може да сте осъждали себе си. И затова се чуствате некомфортно. Определете в коя област на вашето тяло, вашето вътрешно пространство е дислоциран дискомфорта. Насочете натам поток светла енергия и любов от вашия  божествен център. Едновременно благодарете на тези хора с които са свързани тези дисонансни енергии. Трансформацията на енергиите често е съпроводено с желание да изплискаш емоции или да извършиш някакво действие. Може да ви се приплаче, да викате или да дишате дълбоко. Направете го, по този начин тези енергии също се трармират, но се старайте да съхраните усещането за светлина и любов в душата си



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gidfox
Категория: Забавление
Прочетен: 30775
Постинги: 18
Коментари: 1
Гласове: 8
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031